Ontime Responsabilitat Social

Inici | Ontime Responsabilitat social

ontime socialment responsables

Any rere any, la nostra companyia dedica una part dels seus beneficis a projectes solidaris, potenciant les nostres Polítiques de Responsabilitat Social Empresarial, la pedra angular de les quals serà la futura FUNDACIÓ ONTIME que estem preparant.

Les polítiques de responsabilitat social corporativa del Grup Ontime estan destinades a implementar la integració a tots els seus processos productius, comercials i a les relacions amb els grups d’interès: clients, proveïdors, treballadors i accionistes.

Dins de la nostra estratègia empresarial hi incloem pràctiques correctes relacionades amb aprenentatge permanent, organització de la feina, igualtat d’oportunitats, inclusió social i desenvolupament sostenible. Com a Centre Especial de Treball (CET), dissenyem les nostres operacions de manera que tots els objectius puguin ser realitzats per persones amb diversos tipus de discapacitat. A Ontime seleccionem i formem el nostre personal en tots els aspectes clau del seu àmbit de treball perquè pugui dur a terme les seves funcions a ple rendiment i amb la màxima satisfacció del client. El nostre equip multidisciplinari realitza un seguiment continu del funcionament de tot el personal per garantir en tot moment la seguretat laboral dels nostres empleats.

Els nostres clients es poden beneficiar dels nostres serveis com a mesures alternatives contractades amb un centre especial de treball per al compliment de la LISMI, promovent, d’aquesta manera, una funció social que afavoreix el nostre personal, els clients i els col·laboradors.

Projectes

Música per al futur

CONCERT SOLIDARI

Ontime, en el marc de les seves Polítiques de Responsabilitat Social Corporativa, va organitzar un concert simfònic solidari el passat dia 21 de desembre a les 20 h amb la prestigiosa directora Inm Shara i l’orquestra de cambra Pro-Arte.

Els fons recaptats s’han destinat íntegrament al projecte de l’escola Mater Salvatoris a Benín (Àfrica), en el qual la Compañía del Salvador porta treballant durant anys per donar refugi al nombre més gran de nenes al poblat de Kalalé.

Contacta amb Nosaltres

he llegit i accepto les Condicions de Privacitat