Inici | Política de Galetes

POLÍTICA DE GALETES

Aquesta web utilitza galetes o cookies. Acceptar la instal·lació de galetes comporta, imprescindiblement, l'acceptació d’aquesta política. Les galetes permeten que la web recordi les preferències de l’usuari i el reconegui en visites posteriors. Això s'aconsegueix emmagatzemant al navegador de l’usuari certa informació sobre l’ús que fa de la web. Algunes de les galetes les utilitzem nosaltres i tercers per a anàlisis web i màrqueting.

¿PARA QUÉ SIRVEN LAS COOKIES?

  • Les galetes formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a una web que utilitza galetes, la web fa que el navegador creï en l’equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament de la web. Aquests fitxers (les galetes) formen part de la tecnologia necessària perquè la web funcioni correctament i no són perjudicials inherentment.

  • L’historial de navegació i les galetes s'emmagatzemen a l’equip. Les galetes, de forma similar a l'historial de navegació o a la memòria cau del navegador, poden deixar un rastre sobre l’activitat en línia de l’usuari. Això és especialment important si altres persones poden accedir a l’equip. En cas que estiguis utilitzant un equip compartit, et recomanem que, en acabar, eliminis la informació sobre l’historial de navegació, memòria cau i galetes. Si no saps com fer-ho, consulta l'apartat d'ajuda del navegador.

  • Es poden desactivar les galetes, però les webs no funcionaran correctament. Si et preocupa la teva privacitat, pots desactivar completament l'ús de galetes a l'apartat de configuració del navegador. Si ho fas, és possible que algunes parts de la web no funcionin correctament.

COM IMPEDIR L'ÚS DE GALETES I COM ELIMINAR-LES?

La majoria de navegadors permeten desactivar completament les galetes. Els navegadors també permeten esborrar les galetes creades per una web específica. Per fer-ho, has de consultar l'ajuda del navegador.

ATENCIÓ: en cas que es bloquegin les galetes del navegador, pot ser que determinats serveis o funcionalitats de la web no vagin correctament.

Amb la col·laboració de:
Ministerio de Industria