Inici | Qui som | Historia

QUI SOM

HISTORÌA
FILOSOFIA DE TREBALL
ABAST DEL SERVEIEFICÀCIA ÉS ACONSEGUIR QUE
LES COSES PASSIN TAL
COM ESTAVEN PLANIFICADES

ONTIME. AGILITZEM EL MÓN

HISTÒRIA

Ontime neix el 1991 amb l'objectiu de prestar serveis com a agència de transport i missatgeria. L'evolució, sempre creixent, tant en llocs de treball com en mitjans, ha estat constant. Ens orientem a prestar serveis de transport i logística a grans companyies.

El 1998 optem per crear noves línies comercials amb l'objectiu de millorar els nostres serveis i adequar-los al futur, i ens especialitzem en serveis urgents personalitzats, tant en l’àmbit local com nacional i internacional.

Aquesta plataforma Courier dóna vida a una altra de Càrrega, que es complementa amb vehicles especialitzats que ens permeten ajustar com un guant la nostra oferta a les necessitats del client.

El 2002 es constitueix la divisió de Logística i el 2004 creem la plataforma de Càrregues Completes.

El 2009 neix la plataforma de Transport de Viatgers, que tanca el cercle pel que fa a Transport i Logística. En definitiva, sorgeix la figura de l'operador logístic amb un servei personalitzat, la qual cosa suposa una innovació important en el sector.

I el 2013 fem realitat un somni: ens associem amb el nostre Centre Especial d'Ocupació, la qual cosa possibilita la creació d'una gran quantitat de llocs de treball i l’apropament del món laboral a les persones discapacitades.

Un pas més enllà en la nostra política de Responsabilitat Social Corporativa, la pedra angular de la qual serà la futura FUNDACIÓ ONTIME, que estem preparant.

Avui en dia, i gràcies a la confiança dels nostres clients, hem aconseguit ser la companyia núm. 1 en Logística Integral, amb la cartera de serveis més gran del mercat i més de 500 professionals. Estem presents a tot el territori nacional, i representats a tot el món per entitats col·laboradores de les principals empreses de transport i logística.

Amb la col·laboració de:
Ministerio de Industria