Inici | Guia de Serveis | Ontime Courier

ONTIME COURIER / Serveis

LOCAL URGENT

Recollim i lliurem urgentment documents i petita paqueteria, tant en casc urbà com a l'extraradi de les grans ciutats.


La nostra plataforma Courier està especialitzada en el seguiment del comprovant de lliurament (POD per la denominació en anglès), amb un tractament del servei per control GPRS a escala local, i verificació de la traçabilitat de l'enviament en temps real amb claus personalitzades per a cada client a través de la nostra web.


Des que se sol·licita, ens comprometem a realitzar el servei en un termini màxim d'hora i mitja en el casc urbà, i de dues hores en la resta de destinacions provincials.


Actualment som l'empresa número 1 en aquest servei, i comptem amb conductors uniformats, flota pròpia de vehicles, i possibilitat de localització en tot moment mitjançant un sistema GPS.

NACIONAL URGENT

Ontime ofereix la gamma de serveis més àmplia, la qual cosa permet realitzar una elecció equilibrada entre rapidesa i estalvi per a qualsevol destinació del territori nacional.


  • Ontime 8:30 H. Lliurament l'endemà abans de l'inici de la jornada laboral per a tots aquells enviaments que són molt urgents i no poden esperar. Aquest servei peninsular només és vàlid per a capitals de província.
  • Ontime 10:00 H. • Ontime 10:00 h. Lliurament l'endemà abans de les 10:00 h en tot el territori peninsular, amb la devolució dels ports garantida segons les condicions del servei. Aquest servei és vàlid per a capitals de província i punts del territori nacional en funció de la distància en quilòmetres.
  • Ontime 14:00 H. Lliurament l'endemà abans de les 14:00 h a capitals de província peninsulars o destinacions amb oficina Ontime.
  • Ontime 19:00 H. Lliurament l'endemà de la recollida a la resta del territori nacional.

AERI PORTA A PORTA

Lliurament en el mateix dia. Ens adaptem al que el client sol·licita. La solució per a enviaments que han de gestionar-se amb la màxima urgència.

SERVEI DE VALISA

Servei diari d'anada/tornada amb recollida i lliurament concertat. És una elecció equilibrada entre rapidesa i estalvi per a qualsevol destinació nacional.

SERVEI MULTISOBRE

Servei pensat per a aquells clients que necessiten enviar urgentment a qualsevol punt de la península documentació amb les màximes garanties de seguretat i temps, a un preu econòmic.


Aquest sistema innovador disposa de bosses de prepagament de 48 x 36 cm, en les quals es pot introduir tota la documentació que sigui necessària.

Amb la col·laboració de:
Ministerio de Industria