Inici | Guia de Serveis | Serveis Diversos

SERVEIS DIVERSOS

SERVEI D'ORDENANCES

El nostre servei de personal dedicat té com a objectiu que els nostres clients obtinguin de les seves estructures un alt nivell d'eficàcia, la qual cosa permet reduir costos en les operacions productives de manipulació i distribució, tant internament com externament.

A Ontime disposem de recursos, experiència i capacitat per assumir el paper de braç gestor i executor en tots els aspectes del servei dedicat, amb personal i vehicles qualificats per tot el territori nacional.

SERVEI DE TRASLLATS

A Ontime gestionem trasllats, moviments interns d'empreses i llars, guardamobles, custòdia d'arxius, biblioteques, embalatge i transport d'obres d'art, exposicions i estands, amb personal altament qualificat.

ONTIME CREDIT

  • És una alternativa de pagament per a clients abonats que sincronitza el flux de mercaderia, informació i fons.
  • És un sistema avançat en l'optimització de la gestió financera en col·laboració amb entitats de primer ordre.
  • És una forma de suport per als pagaments mitjançant reemborsaments.
  • És un crèdit a clients per a enviaments als seus propis clients.

CONTIGO FACILITIES

Contigo Facilities és una plataforma en línia que funciona com a proveïdor de serveis únic, i que aglutina un conjunt de més de 100 serveis distribuïts en els diferents àmbits de situacions del dia a dia: família, llar, gestions, automòbils, salut i botiga.


Contigo Facilities funciona d'una manera molt senzilla, estructurada en seccions classificades per tipologia de serveis, amb informació completa sobre les seves característiques, varietats i preus, i amb possibilitats de contractació directa i resposta immediata i personalitzada.


La plataforma contigofacilities.com és iniciativa d'un grup d'empreses 100% espanyoles, preocupades pel benestar i el desenvolupament sostenible de les petites i mitjanes empreses, i que, en virtut del seu potencial, ha desenvolupat aquesta eina tan útil per a la conciliació laboral i familiar.

ROLL-ON, ROLL OFF

Seguint amb la filosofia d'oferir als nostres clients un servei personalitzat, Ontime ha creat Roll-On Roll-Off, un sistema d’emmagatzematge en contenidors per a tot tipus de mercaderies que, pel fet de ser estacionals, sobrin temporalment a les seves oficines. Aquestes cubetes es recullen al domicili del client, amb possibilitat de precinte i traçabilitat integral des de la càrrega fins a la descàrrega.

ECOPET SYSTEMS

ONSALESAmb la col·laboració de:
Ministerio de Industria